Glasfiber reparation

Har du en båd, jetski, glasfibertank, racerbil eller noget helt fjerde, som er bygget i glasfiber og har behov for reparation? Hos JS Formbyg er vi specialister i reparation af glasfiber og kulfiber, da vi i mere end 30 år har været nogle af de stærkeste komposit-byggere og reparatører på markedet. Søger du derfor et seriøst firma, der kan sit kram og har leveret flotte resultater til rigtig mange kunder, tager vi os gerne af din opgave. En af de mange fordele ved at anvende komposit er, at man kan genfinde den gode styrke ved at reparere det igen, hvis der er sket brud ved for eksempel kollision. Både styrke og finish kan genskabes med et passende lag glasfiber eller kulfiber, da især glasfiber reparation giver fuld styrke på ny.

Vi udfører glasfiber reparation af høj kvalitet

Grundet vores mangeårige erfaring er vi i stand til at determinere, hvad der kan og bør gøres i hvert konkrete tilfælde. Uanset om du har en båd, der er blevet beskadiget eller en racerbil, der er kørt galt, kan vi se nærmere på, hvorledes vi kan reparere den med glasfiber, så den bliver så god som ny igen. Vores ekspertise ligger særligt inden for førnævnte glasfiber reparation, da vi selv har bygget mange både op fra bunden. Vi ved derfor også, hvordan de skal repareres igen. Har du en skade på din både, står vi til rådighed, så problemet kan blive løst, og så du igen kan benytte din sejlbåd, racerbil, carboncykel eller jetski.

Vi er eksperter med mere end 30 års erfaring

Gennem 30 år har vi set lidt af hvert. Vi er altid friske på en ny udfordring, da glasfiber reparation er en stor del af vores daglige arbejde. Selvom vi har størst erfaring med sejlbåde, jetski, racerbiler og større både, kan vi også udføre glasfiber reparation af siloer, hestetrailere og campingvogne. Alt, som er bygget i komposit, glasfiber eller kulfiber, kan vi give en grundig og effektiv reparation, således at der intet er at se igen. Har du andre emner end ovenstående, skal du endelig ikke holde dig tilbage. Vi er som sagt klar på at tage en udfordring op, og kan vi se god mening i at reparere med glasfiber, kan du ikke finde et bedre sted end os. 30 år vidner om kontinuitet og kvalitet, og vores referencer siger en hel del om, at vi både kan reparere og bygge. Vi har store kunder som Vestas, Siemens og LM Windpower i folden – men vi tager os i den grad også af mindre kunder og små opgaver.

Professionel vurdering ved glasfiber reparationer

Har du et emne, der trænger til glasfiber reparation, er vi garant for at levere formidabel kvalitet, der holder i mange år frem. Vi sætter en ære i at udføre alle opgaver perfekt, da vi lever af glade og tilfredse kunder. Har du en opgave til os, tager vi gerne et kig på det og kommer med en professionel vurdering af, hvad der bør gøres for at skabe det bedste resultat. Få en professionel vurdering af en stolt fagmand og modtag et uforpligtende tilbud på din opgave.

Styrkeberegninger & 3D tegninger

I tilfælde af at almindelig erfaring ikke rækker hos os, har vi selvfølgelig også samarbejdspartnere vi kan trække på i forhold til styrkeberegninger, 3D tegninger, fræsning, mm.