Glasfiber

Sonderer du terrænet for at lokalisere en af de fremmeste producenter inden for forskelligartede emner i glasfiber? Hos JS Formbyg har vi mere end tre årtiers erfaring med komposit i glasfiber og kulfiber. Det er et af de absolut bedste, mest solide og stærke materialer til bygning af emner, der har behov for fleksibilitet. Vi kan løse stort set alle opgaver inden for produktion eller reparation i glasfiber, hvorfor du er velkommen hos os. Lad os sammen se på, hvordan vi kan hjælpe dig bedst i mål – uanset om du skal have bygget en båd fra bunden, lavet vindmøllevinger, trapper, startskamler eller noget helt femte i glasfiber.

Vi har fokus på dine behov

Hos JS Formbyg lægger vi vægt på at have nære og tætte kunderelationer. Det gør vi, da vi mener, at en god og nærværende dialog er det bedste fundament for at forstå og identificere den enkelte kundes behov. Derfor kan du se frem til et højt serviceniveau, hvor der bliver taget sig godt af dig. Vi er med dig gennem hele processen, lige meget hvad vi skal lave for dig. Vi har erfaring med såvel store som små opgaver, hvor der skal konstrueres en enkelt støbeform. Vi er til for at imødekomme dine ønsker og behov samt leve op til de krav, du nu engang må have. Vi lever af glade kunder – og derfor strækker vi os langt for at imødekomme alle ønsker.

Kvalitetsbevidst og resultatorienteret

Vi besidder fagligt stærke kompetencer, som kombineret med 30 års erfaring gør os i stand til at levere perfekte resultater gang på gang. Vi har fokus på den gode kvalitet og øje for detaljen og det endelige slutprodukt. Vil du samarbejde med et seriøst firma, der tager din opgave alvorligt, er vi garant for at levere varen. Vi har en baggrund som bådbygger og har gennem tiderne skabt en masse unikke løsninger til både private og erhverv, som har ønsket nogle særlige emner, som er designet og bygget i solid og holdbar glasfiber. Glasfiber produktion er vores stærkeste kort, hvorfor du trygt kan bestille hos os. Vi er specialister, der rådgiver og vejleder hele vejen.

Specialister i glasfiber og unikke løsninger

Vi ser muligheder frem for begrænsninger og ser altid frem til nye udfordringer. Skal vi hjælpe dig med at bygge noget helt særligt i glasfiber – såsom tanke, skærme, trapper eller nacelle delle? Eller har du noget, der har brug for en kyndig hånd i forbindelse med reparation? Som specialist i glasfiber og komposit tilbyder vi altid vores unikke kompetencer til dig, der har brug for os. Vi har ambitioner om at hjælpe alle vores kunder med lige præcis den løsning, de har behov. Derfor gør vi gerne det ekstra, der gør det hele ekstraordinært. Du kan altid forvente, at kvaliteten er i højsæde. Vi sætter nemlig en ære i at udføre alt til perfektion. Kontakt os for et uforpligtende møde, så du kan høre nærmere om dine muligheder. For hos os er mulighederne mange og næsten uendelige.

Styrkeberegninger & 3D tegninger

I tilfælde af at almindelig erfaring ikke rækker hos os, har vi selvfølgelig også samarbejdspartnere vi kan trække på i forhold til styrkeberegninger, 3D tegninger, fræsning, mm.