Om os

JS Formbyg – din komposit specialist

Bag JS-Formbyg a/s står Jesper Skouenborg, m.fl. JS Formbyg A/S har 30 års erfaring med Composit produktion. Det er din garanti for, at vi kan løse stort set alle opgaver inden for glasfiber- og kulfiberproduktion. Vi har stor erfaring med produktion af støbeforme i glasfiber og kulfiber, og da vi ofte er med i hele processen fra første ide til den endelige masseproduktion, rådgiver vi dig også gerne undervejs.

Vi udfører alt I komposit (glasfiber og kulfiber):

  • Startskamler, gelænder og trapper i kulfiber til svømmehaller
  • Plug og Støbeforme til f.eks.: sejlbåde, naceller, vindmølle vinger, mm.
  • Produktion af sejlbåde, facader, lysninger, bænke, tanke, skærme, nacelle dele, mmm.
  • Facader
  • Herunder også Glasfiber produktion, arbejde med glasfiber emner, forskellige glasfiber reparationer, mv.

Referencer bl.a. LM WINDPOWER, VESTAS, SIEMENS, X-YACHTS, BACHs COMPOSIT INDUSTRI.

Erfaren bådebygger formgiver I glasfiber

Jesper Skouenborg er uddannet bådebygger og har en lang kapsejladskarriere bag sig. Dette ses afspejlet tidligere i Matchrace rangeret som nr. 60 på verdensranglisten. Distance sejlads sammen med tidl. kompagnon Tage Jensen mange sejre i fælles udviklede sejlbåde: Matcher 31/37/41.
Match 28, som er udviklet i samarbejde mellem Jesper Skouenborg Tage Jensen, Jesper Bank, Victor Greulich og. Match 28 produceres også af JS Formbyg.

Jespers bådebyggerbaggrund er i stærkt kort i arbejdet med Composit og træ. Denne uddannelse i kombination med de mange års erfaring med at arbejde med træ og composit, gør JS Formbyg/JS KULFIBER til en af de stærkeste inden for composit. Derfor kan du være sikker på at vores sejlbåds reparationer, og sejlbåds design altid er af høj kvalitet.

Stor erfaring med specialproduktioner

Hos JS Formbyg/JS-KULFIBER bliver vi ofte involveret i at lave ting, der ikke er set før. Vi har derfor rigtig god erfaring med specialproduktioner og med at afgøre, hvorvidt et produkt egner sig til at blive produceret i glasfiber, ligesom vi også har stor erfaring med formgivning og produktion af støbeforme. Vi laver derudover meget arbejde med bl.a. glasfiber- og komposit emner.

Vælger du JS Formbyg/JS-Kulfiber som din Compositpartner, er du derfor sikret et godt og givtigt samarbejde, hvor vi står til din rådighed hele vejen igennem processen.