Robot kabinetter

Robotkabinetter støbes efter unikke ønsker

Hos JS Formbyg tilbyder vi støbning af robotkabinetter efter eget ønske. Har du en robot, der skal indkapsles af et kabinet, således at den er godt beskyttet, er vi specialister i støbning med glasfiber, der kan formes helt eksakt efter den type robot, du har. Der er ikke krav til, hvilken type robot det skal være, eller dens dimensioner, da vi kan konstruere en unik form til den.

Der er mange fordele ved at få støbt robotkabinetter i glasfiber. Dels at det er et lettere materiale end eksempelvis metal, men dels også fordi det giver et flottere finish. Vi kan konstruere kabinetter efter ønske og har typisk en fremgang, hvor vi begynder med at danne os et overblik ved hjælp af en 3D-tegning. Her ser vi nærmere på robottens udvendige struktur og fremstiller dertil en 1:1 prototype i skum, således at man faktisk står med et færdigt produkt, der blot skal støbes i det rigtige materiale.

Få en lettere konstruktion med glasfiber

Robotter kan i forvejen godt være forholdsvis tunge, eftersom de typisk er designet i et eller andet metal. Med glasfiber har du mulighed for at tilføje et let kabinet, som ikke tynger robotten eller er til gene på nogen måde. Vi er eksperter med mange års erfaring inden for støbning af alle mulige og umulige emner i komposit, hvorfor vi kan hjælpe dig med at få et letvægtskabinet i høj kvalitet, der er utroligt slidstærkt og holdbart.

Vi støber alt i glasfiber og reparerer blandt andet både og tanke, hvor der i den grad er behov for et stabilt og solidt materiale. Har du særlige ønsker til udformningen af robotkabinetter, hvad angår farve eller anden finish, vil vi gerne hjælpe dig med at omsætte din idé til virkelighed. Ved støbning tilsætter vi den ønskede farve, hvorefter den flydende del af kompositten løber rundt i emnet og størkner i løbet af et par timer. Vi kan dimensionere dem, præcis som du ønsker det.

Mere end 30 års erfaring

I mere end 30 år har vi arbejdet med glasfiber og kulfiber, og vi har gennem årene fremstillet nogle solide løsninger til en bred vifte af kunder. Her kan blandt andre nævnes Vestas, Siemens LM Windpower, Louis Poulsen og X-yachts. Mangler du en kompetent specialist til at hjælpe med at realisere mangeartede robotkabinetter, er vi den rette til opgaven.

Om der er tale om et enkelt emne eller mange er ikke afgørende. Vi har masser af idéer og værdifulde input, du kan tage med i dine overvejelser, og vi tilbyder naturligvis både rådgivning og sparring, så du ender med den helt rigtige løsning, som indfrier dine forventninger og lever op til dit ønske og behov.

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, er du velkommen til at kontakte os på telefon 74 58 45 25/2345 9475 eller skrive til os på js@jsformbyg.dk. Vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan hjælpe dig med dit robotkabinet.