Startskammel

Har du brug for et kompetent og professionelt firma med mange års erfaring til produktion af en startskammel? Hos JS Formbyg er vi eksperter i alle former for produktion i glasfiber og kulfiber. Vi udvikler selv vores egne produktionsforme, da vi har fokus på vores kunders ønsker og behov. Søger du en unik startskammel til en svømmehal eller private svømmebad, kan vi hjælpe dig med at konstruere en helt særlig startskammel, som passer til dine ønsker. Når du er kunde hos os, kan du forvente et højt serviceniveau. Vi er med dig fra første kundekontakt til den endelige montering. Vi har hjulpet mange kunder med flotte startskamler til både store og små svømmehaller, da vi hjælper uanset set størrelsen på opgaven. Alle har ret til rigtig god kvalitet. Startskamlerne er produceret i glasfiber (vakuum-støbt) og er med syrefast farve/gelcoat.

Robust og holdbar

I mere end 30 år har vi arbejdet med glasfiber og kulfiber. Vi ved derfor, hvad vi laver – og vi har altid gode idéer til, hvorledes en løsning kan se ud. Når vi producerer en startskammel, bygger vi den, så kvaliteten lever op til vores vanlige standard. Den er sikker, robust og holdbar i mange år. Vi kvalitetssikrer og tester altid vores skamler, så vi kan stå 100% inde for produktet. Når det kommer til en startskammel, er det essentielt, at den kan holde til forskellige vægttryk. Der er naturligvis forskel på, hvem der benytter en skammel, hvorfor den både skal kunne holde til en person på 30 kg og en på 150 kg. Det er derfor op til os at konstruere en god, solid og slidstærk form, som i sidste ende bliver til en elegant og lækker startskammel, der både er stærk rent funktionalitetsmæssigt samt hvad angår udseende.

Unik startskammel til særlige behov

Har du særlige ønsker til, hvordan og hvorledes en startskammel skal se ud, hjælper vi gerne med at skabe en unik løsning til dig. Vi skaber ud fra individuelle behov, hvorfor vi kan konstruere en skammel, der lever op til dine forventninger. Vi kan levere startskamler til hele svømmehallen med numre på, håndtag til start, en god, ru overflade til fødderne for optimalt afsæt samt meget andet. Vi er meget lydhøre over for dine ønsker og krav, og sammen kan vi skabe den perfekte startskammel til dit svømmebad. Glasfiber er et meget fleksibelt og samtidig solidt materiale, som holder i rigtig mange år. Med vores mangeårige ekspertise inden for glasfiberproduktion og kulfiberproduktion er vi i stand til at levere uovertruffen kvalitet, der med garanti holder på den lange bane.

Få kompetent vejledning

Er du i tvivl om, hvorvidt dine ønsker for en startskammel kan lade sig gøre, tager vi gerne en uforpligtende snak med dig om dine muligheder. Vi er altid friske på en god udfordring, da vi ser udfordringer frem for begrænsninger. Hos os kan du altid få kompetent og professionel vejledning af dygtige fagfolk, der har mange års erfaring i branchen. Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med startskamler i glas- eller kulfiber, så du får den optimale løsning.


Startskammel IC FORM

Startskammel af høj kvalitet, produceret i glasfiber.

Skamlen er udviklet med det formål, at give svømmehaller, hvor man ønsker at få en glasfiber, men hvor det ikke lader sig gøre at montere en klassisk Omega skammel, mulighed for både at få glasfiber samt elektronisk tyvstart og trackstart. Skamlen fremstår i flot design og produceres i Danmark. Den er lavere end begge Omegas modeller og gør det derfor muligt for flere svømmehaller at installere denne tybe skammel.

Startskammel ZETAFORM

Startskammel af høj kvalitet, produceret i glasfiber. ZETAFORM er en unik startskammel, som er specielt designet af JS FormByg i Haderslev i samarbejde med IC Result Media & Sport. Skamlen er udviklet med det formål at svømmehaller, med ønsket om en glasfiber skammel, uden behov for elektronisk tyvstart funktion, her får en flot, prisbevidst glasfiber skammel med trackstart.
Skamlen kan produceres efter flere mål, hvilket gør det muligt for flere svømmehaller at installere en glasfiber skammel og gå væk fra de traditionelle stålskamler.