Vi tilbyder

Vi arbejder med

Hos JS Formbyg tilbyder vi en bred vifte produkter og ydelser inden for komposit. Vi bygger selv forme til konstruktion af diverse løsninger i glasfiber og kulfiber.

I mere end 30 år har vi skabt unikke komposit produktioner til private og erhverv, som har søgt en kvalitetsbevidst og erfaren virksomhed, der kan eksekvere på særlige ønsker. Vi har stor erfaring med egen produktion af støbeforme i glasfiber og kulfiber, da komposit er vores helt store force. Vi udfører blandt andet:

  • Startskamler
  • Sejlbåde
  • Vindmøllevinger
  • Facader
  • Lysninger
  • Bænke
  • Lampeskærme
  • Trapper og meget andet

Kvalitet frem for alt

Skal du bruge en erfaren og kompetent komposit-bygger til en særlig konstruktion, er vi et seriøst foretagende med de rette kompetencer og værktøjer til at udføre alle former for opgaver i glas- eller kulfiber. Uanset størrelsen på en opgave er vores entydige fokus på kvalitet, hvilket vi sikrer ved kontinuerligt at holde os opdateret på nye metoder og materialer. Vi lever af glade og tilfredse kunder, hvorfor vi altid sørger for at levere løsninger, vi selv står 100% inde for. Vi følger alle opgaver til dørs, da vi måler vores egen succes på din tilfredshed. Det er din garanti for, at vi udfører alle former for komposit-opgaver af høj kvalitet, som indfrier dine forventninger og lever op til vores standarder.

Vi skaber unikke komposit-løsninger

Komposit (glasfiber og kulfiber) er ufatteligt stærke og fleksible materialer, som ikke vejer ret meget sammenlignet med for eksempel træ eller metal. Skal du have bygget en båd, er komposit den helt rigtige vej, da det sikrer dig en god, stabil og holdbar båd, som er driftig og solid i mange år. Glasfiber og kulfiber er utroligt slidstærkt og lader sig ikke sådan slide i vand, vind eller vej. Samtidig er det et fleksibelt materiale, der gør det nemt at arbejde med – og det kan dimensioneres til de krævede belastninger. Har du en særlig forespørgsel på et emne, du gerne vil have støbt eller bygget i komposit, er vi gerne behjælpelige med at konstruere det for dig. Vi kan varetage hele projektet fra start til slut samt komme med masser af værdifulde input baseret på mange års egenhændig erfaring.

Vi har stærke referencer

Vestas, Siemens og LM Windpower er blot et lille udpluk af de mange kunder, vi har hjulpet med komposit af høj kvalitet. Særligt når det kommer til vindmøller, stilles der naturligt store krav til kvaliteten. Vi har leveret et væld af flotte resultater, hvorfor vi også kan hjælpe dig i mål med en god løsning, hvis den skal bygges i glasfiber eller kulfiber. Vi udfører alle former for emner og produkter til private og erhverv, som er kvalitetsbevidste. Hos os er der ingen forskel på kunderne, da alle har ret til godt håndværk.

Har du brug for hjælp og vejledning, tager vi gerne en indledende snak med dig, således at vi sammen kan strikke den perfekte løsning sammen til dig, som indfrier dine forventninger og matcher dit budget. Kontakt os for en uforpligtende samtale og få professionel rådgivning med på vejen.